GRATIS VERZENDING BESCHIKBAAR

SPECIAL SALE! 20% EXTRA MET CODE: SAVE20

FAST WORLD WIDE SHIPPING

0

Uw winkelwagen is leeg

GEBRUIKSAANWIJZING LUXE TAN™


1. We raden aan om voor het eerste gebruik van Luxe Tan Kit je huid te exfoliëren zodat de nevel effectiever kan worden opgenomen voor een egale finish!


2. Zorg ervoor dat uw Tanning apparaat volledig is opgeladen en dat u uw Luxe Tan verticaal, 10-15 cm van uw huid houdt. Hierdoor kunnen de moleculen zich verspreiden in een fijne nevel voor een gelijkmatige dekking. Sluit je ogen en mond en begin in soepele bewegingen te werken. (Om ervoor te zorgen dat u de juiste afstand krijgt, gaat u voor de eerste keer dat u Tanrevel gebruikt voor een spiegel staan.


3. Spray ongeveer 2 minuten en beweeg het apparaat niet te snel. Een langzaam, gestaag tempo zorgt voor een gelijkmatige dekking en een beter resultaat.


4. Wacht een paar minuten totdat de formule op de huid is opgedroogd. Als je een donkerder resultaat wilt, herhaal dan het proces opnieuw totdat je tevreden bent met je kleur.


5. Deze sneldrogende formule zal de komende uren geleidelijk een natuurlijk ogende kleur krijgen. Breng opnieuw aan om een ​​nog donkerdere huidafwerking te verkrijgen.

Tip: focus op één gebied tegelijk en beweeg het apparaat niet te snel over het gezicht. U zult dan een gelijkmatiger resultaat merken

We raden u aan uw vloeistof in uw koelkast te bewaren. Eenmaal geopend, gebruik de vloeistof binnen 8 maanden voor het beste resultaat.