GRATIS VERZENDING BESCHIKBAAR

SPECIAL SALE! 20% EXTRA MET CODE: SAVE20

FAST WORLD WIDE SHIPPING

0

Uw winkelwagen is leeg

Veelgestelde vragen

Het wordt aanbevolen om de huid vóór gebruik voorzichtig te reinigen en/ te scrubben, omdat hierdoor de nevel effectief kan worden opgenomen voor een egale huid. 

Vanaf een lege batterij duurt het 2 uur voordat het apparaat volledig is opgeladen. 

De tan ontwikkelt zich gewoonlijk binnen 1-3 uur en zal tot 7 dagen aanhouden, afhankelijk van hoe vaak u make-up aanbrengt, reinigt of scrubt. 

Probeer minimaal 2 uur make-up te vermijden, zodat het product kan absorberen en ontwikkelen. gebruik indien nodig droge minerale make-up. 

Zorg ervoor dat het reservoir vol is en de batterij is opgeladen. Probeer de schuifregelaar aan de voorkant te openen en te sluiten, aangezien deze mogelijk na 50 seconden is verlopen. Geef de mist de tijd om door het apparaat te komen. de functies werken het beste in een verticale positie 

U zou ongeveer 30-35 applicaties per flesje moeten krijgen. 

Dat kan, maar de LuxeTan Tanning-kit is ontworpen om voornamelijk op het gezicht en decolleté te worden gebruikt vanwege de fijne nevel en de grootte van het reservoir. 

Het kan zijn dat u het Tanning apparaat te dicht bij uw huid houdt of te langzaam beweegt. Probeer vanaf een grotere afstand en werk in een langzame maar gelijkmatige beweging. 

Nee. Onze Tanning vloeistof is speciaal ontwikkeld voor ons apparaat. Normale bruiningsvloeistof of andere vloeistoffen verstoppen de sproeikop. 

Voorkom de eerste 2 uur dat de huid nat wordt, zodat uw zelfbruiner zich kan ontwikkelen. 

Zorg ervoor dat u bij het aanbrengen het apparaat niet te ver weg houdt. Probeer het dichter bij je huid te brengen of breng het opnieuw aan om een ​​nog donkerdere gebronsde gloed op te bouwen.